M.i.v. 01-juli 2023 zijn wij genoodzaakt een plastic toeslag te heffen over onze verpakkingen. Wij zijn al geruime tijd bezig om een alternatief te vinden, helaas zijn de leveranciers niet erg scheutig hiermee. Het is een moeizaam traject.

U zult als klant merken dat sommige items in een andere verpakking zitten dan u van ons gewend bent en in het begin zal de verpakking af en toe veranderen aangezien wij nog niet de meest ideale oplossing gevonden hebben. 

Tot die tijd mogen wij wettelijk onze plastic verpakking niet meer gratis verstrekken. Uiteraard doen wij ons best de toeslag voor u tot een minimum te beperken. 

Wij hebben tot 01-januari 2024 om onze huidige verpakkingen op te maken en zullen dat ook doen. Ondertussen zullen sommige voorraden eerder op zijn, deze zullen dan vervangen worden.

Wij hopen op uw begrip. Voor afhalen mag u een eigen verpakking meenemen. Wij zijn dan alleen niet verantwoordelijk voor hoe het eruit ziet als u thuiskomt, niet alles past even mooi overal in. Dat is een keuze die wij bij u als klant neerleggen.

Mocht u hier meer over willen weten dan kunt u dit allemaal teruglezen op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/afval/regels-voor-wegwerpplastic

U kunt ons altijd bereiken op ons e-mailadres info@masterofsushi.nl

Vriendelijke groeten,

Team Master of Sushi & Boba

Master of Sushi 5 stars after 626 reviews
Master of Sushi