Beoordelingen van Master of Sushi Soest

Recente recensies

5.0
Fred van de Bergg
gisteren

Heerlijk gegeten.alles was goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Fred. Fijn en goed om te horen!

Richard
5 december 2021

Ondanks dat het wat later bezorgd werd smaakte het weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Richard, goed om te horen. Wij doen altijd ons uiterste best alles op tijd te bezorgen. Dat zit helaas niet altijd mee, frustrerend voor de klant maar ook zeker voor ons. Wij willen niemand teleurstellen.

Jack Neeter
5 december 2021

wederom top en op tijd

Reactie van Master of Sushi

Altijd goed om te horen Jack! Dank je.

J.Bosma
4 december 2021

Lekker om sushi te combineren met de snackbox.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel J. Bosma. Wat goed om te horen!

Tanja
28 november 2021

Top zoals altijd!

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Tanja! Erg fijn en goed om te horen.

Kurt
26 november 2021

Kan sneller

Reactie van Master of Sushi

Dank voor je tijd om je feedback te schrijven Kurt. Wij doen altijd ons uiterste best alles tijdig te leveren. " kan sneller"..helaas, zouden wij ook wensen maar wij zijn ook maar mensen en afhankelijk van niet alleen interne factoren maar ook externe factoren. Dank voor je begrip en fijn weekend gewenst!

M van Beek
26 november 2021

Wel jammer dat sojasaus en wasabi niet wordt meegeleverd, terwijl dat een keuze zou zijn

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel voor de waardering M. Beek. Sojasaus en wasabi is afhankelijk van wat u besteld, gratis. Mocht u meer erbij willen is dit inderdaad een optionele keuze en kunt u het erbij bestellen tegen vergoeding.

Mirjam
26 november 2021

Beste sushi van Soest. Mooie grote stukken vis en altijd vers!

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Mirjam voor je waardering en mooie woorden. Doet ons erg goed!

J.Neeter
25 november 2021

Zoals altijd Top eten en weer op tijd

Reactie van Master of Sushi

Fijn om te horen J. Neeter! Dank je wel.

Cai
24 november 2021
Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Cai voor de mooie waardering.

Tessa
23 november 2021

Eigenlijk altijd erg tevreden. Zowel over kwaliteit als bezorging. Vandaag voor het eerst een klein minpuntje.. Ik had een sushi for one met een actiecode ingewisseld. Die zat niet bij onze bestelling. Helaas.. Tot op heden nog nooit voorgekomen.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel voor je feedback Tessa. Je krijgt een e-mail van ons, wellicht is er met bestellen iets verkeerd gegaan aangezien er op de bestelling geen Sushi for one staat. Voor een volgende keer, altijd even bellen naar de zaak als er iets niet zou kloppen. Dan proberen wij dit z.s.m. op te lossen.

Jacco
20 november 2021

Goede Sushi, levering redelijke op tijd.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Jacco. Wij doen ons uiterste best om alles tijdig te leveren.

Pauli
19 november 2021

Was goed verzorgd en lekker

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Pauli voor deze enthousiaste, mooie waardering.

Johanna Six-van der Werf
18 november 2021
Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Johanna!

Aleid van der Jagt
16 november 2021
Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Aleid, erg mooi al die sterren.

Charlotte Legall Melendez
15 november 2021

De bezorging liet erg lang op zich wachten (1,5 uur). We hadden wel verwacht dat het lang zou duren, maar 1,5 uur is wel echt heel lang De bak met kip-borrelhapjes was slordig verpakt en had gelekt in de tas. De sushi was heerlijk, maar de calamares en loempia's waren lauw en niet meer krokant. Jammer, want als die goed waren geweest hadden we zeker een hogere beoordeling gegeven!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel voor je feedback Charlotte. In het weekend kan het inderdaad langer duren. Niet in de eerste plaats omdat het druk is maar ook omdat de bezorgers afhankelijk zijn van externe fac toren. Dit is allerminst als een smoes bedoeld, het is realiteit. Als alles in de keuken mee zit, dan nog kan het de bezorgers tegenzitten op de weg. Voor niemand een leuke situatie. Voor u als klant het meest frustrerend. Gedurende de rit kan het inderdaad gebeuren dat de bakjes schudden waardoor niet alles netjes op zijn plek blijft liggen. Niet netjes, niet handig dat het gaat lekken maar helaas niet altijd te voorkomen. In ieder geval naar u toe: excuses hiervoor. Ook dat het eten door alle omstandigheden niet meer op de perfecte temperatuur was. Oprecht onze excuses!

Wendy
14 november 2021

Elke keer weer genieten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Master of Sushi

Fijn om te horen Wendy, dank je wel!

Anne
14 november 2021

Anne bezorging, vriendelijke bezorger. Smaakte goed. Alleen mag er de volgende keer wat meer sojasaus bij . Heerlijk! Volgende week weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Master of Sushi

Hartelijk dank Anne, goed om te horen. Sojasaus krijgt u er gratis bij waarbij een gemiddelde nemen van wat er bij uw bestelling hoort. Maar mocht dit niet voldoende zijn kunt u altijd meer bijbestellen onder de categorie "Extra's".

Genevieve Delaure
13 november 2021

Super lekker !!!

Reactie van Master of Sushi

Dank Genevieve (prachtige naam!) voor je mooie waardering!

Silvana Rodenrijs
13 november 2021

Weer lekker gegeten. Alles vers en heerlijk. En snel bezorgd

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Silvana voor je enthousiasme. Goed om te horen!

Mirjam
11 november 2021

Het was weer heerlijk vers!!

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Mirjam!

Wilson
6 november 2021

Sinds een half jaar ongeveer is de sushi wisselend van smaak/kwaliteit. Let wel, het is óf super top óf gewoon goed, dus nooit slecht. De hoeveelheid ingrediënten is altijd top, alleen de rijst, toch een essentieel onderdeel van sushi, is niet altijd de supersmaak en soms wat koud. Maar wij blijven sowieso bestellen, want betere sushi (de keren dat het top was) heb ik Nederland nog niet gehad.

Reactie van Master of Sushi

Hartelijk dank Wilson voor deze mooie feedback. Opbouwend en duidelijk. Het is een feit dat wij alles ambachtelijk bereiden, alles wordt pas klaargemaakt als de bestelling binnen komt rollen. Ondanks dat wij voor de rijst een vaste receptuur hanteren kan de uitkomst de ene keer net iets verschillen van de volgende keer. Wat betreft koude rijst, dat hoort uiteraard niet. Dat is dan een puntje van aandacht voor ons. Nogmaals hartelijk dank en fijn weekend!

C Smit
6 november 2021
Reactie van Master of Sushi

Dank je wel C. Smith voor de mooie waardering. Goed weekend!

Hilhorst
4 november 2021

Prima Sushi, op tijd bezorgd, kippenvleugeltjes waren iets te doorbakken

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel voor je feedback Hilhorst. Fijn dat het grotendeels naar tevredenheid is geweest. Excuses voor de wings!

Bert
1 november 2021

Fantastische prijs kwaliteit, echt heel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Master of Sushi

Heel fijn zo'n enthousiaste waardering. Dank je wel Bert.

Saskia
31 oktober 2021

Weer heerlijk gegeten van de verse sushi!! Bezorging verliep zorgeloos!

Reactie van Master of Sushi

Blijft altijd goed om te horen voor ons Saskia. Dank je wel!

Jo
30 oktober 2021

Alles was weer heerlijk en bezorging zelfs eerder. Prima !

Reactie van Master of Sushi

Fijn! Goed om te horen Jo. Dank je wel.

Tobias hoving
30 oktober 2021

Eten is zoals altijd vers, goed en met liefde behandeld en gemaakt. Top

Reactie van Master of Sushi

Goed om te horen Tobias! Dank je voor de mooie woorden.

Janssen
24 oktober 2021

Altijd top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Master of Sushi

Altijd goed om te horen Janssen. Dank je wel!

Miranda
23 oktober 2021

Altijd heerlijk verse sushi en het kon zelfs eerder worden bezorgd dan 16u, zodat we heerlijk sushi konden serveren op het verjaardagsfeestje. Top service!!!

Reactie van Master of Sushi

Fijn Miranda. Goed om te horen en nogmaals gefeliciteerd!

Richard
23 oktober 2021

Altijd goede kwaliteit en lekkere sushi!

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Richard. Goed om te horen!

Natasja
22 oktober 2021
Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Natasja voor de mooie waardering.

Wij
22 oktober 2021

Zoals gewoonlijk alles weer top! Bezorger vriendelijk en helemaal op tijd en de sushi lekker vers.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Wij voor deze mooie woorden!

Will van der Boor
21 oktober 2021

Wij bestellen regelmatig bij jullie. De kwaliteit is altijd goed. Deze keer vonden we de sushirijst wat te zoet. Is er iets veranderd aan het recept ?

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel voor je feedback Will. Onze receptuur is niet veranderd. Het is natuurlijk wel zo dat het altijd anders kan smaken omdat het door verschillende mensen bereid wordt. Uiteindelijk zou het hetzelfde moeten zijn maar het blijft een ambachtelijk product.

Eline Appels
21 oktober 2021
Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Eline.

JR
20 oktober 2021
Reactie van Master of Sushi

Dank je wel JR voor de mooie waardering!

Avi
7 oktober 2021

Zoals altijd weer genoten van de super verse sushi. Service ook altijd even netjes. Erg behulpzame dame ook aan de telefoon. Vond t ook fijn dat de saus van de sushi bowl er apart bij zat i.p.v. eroverheen. Kortom... wij zijn en blijven fan!! :o)

Reactie van Master of Sushi

Heel erg bedankt voor deze erg mooie, fijne woorden Avi. Dat doet ons goed!

Iris
6 oktober 2021

Altijd heerlijk eten. En mocht de bestelling wat later geleverd worden, krijg je gewoon netjes een belletje.

Reactie van Master of Sushi

Dank je voor je mooie feedback Iris!

Richard
5 oktober 2021

Heerlijke sushi en op tijd bezorgd.

Reactie van Master of Sushi

Fijn, goed om te horen Richard. Dank je wel.

Marcel Gezang
4 oktober 2021
Reactie van Master of Sushi

Dank je voor je waardering Marcel.

Wendy
3 oktober 2021
Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Wendy!

Ingeborg
3 oktober 2021

Geweldig! Op tijd geleverd en nog goed warm! Kwaliteit is veel beter dan verwacht! Ik ben aangenaam verrast

Reactie van Master of Sushi

Wat een mooie, enthousiaste, positieve waardering. Echt fijn om te horen Ingeborg!

Nathalie
2 oktober 2021

Zoals altijd mooi op tijd, klantvriendelijk en heerlijk gegeten.

Reactie van Master of Sushi

Super om te horen. Dank je wel Nathalie!

Henriette Dix
1 oktober 2021

Het was weer heerlijk!!

Reactie van Master of Sushi

Heel fijn Henriette. Goed om te horen, dank je wel!

Anton
1 oktober 2021

Eten is heerlijk. Goed gevulde master bowl.

Reactie van Master of Sushi

Mooi Anton! Dank je wel. Goed om te horen.

Dean
24 september 2021

Lekker as always! Top service en erg vriendelijk.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Dean! Betekent veel voor ons als team.

Leonie
22 september 2021

Zoals altijd...het was heerlijk!

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Leonie, voor ons blijft het goed om te horen!

Saskia Nagel
20 september 2021

Heerlijke sushi, keurig op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Master of Sushi

Heel goed om te horen Saskia. Dank je wel.

Stemmann
20 september 2021

Heerlijke sushi en een goede service :-)

Reactie van Master of Sushi

Super om te horen! Dank je wel Stemmann.

Carmo
19 september 2021

Heerlijk was het weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Master of Sushi

Goed om te horen Carmo. Dank je wel!

Ellen
18 september 2021

Zoals altijd heerlijke sushi

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Ellen. Het blijft goed om te horen.

Wendy
18 september 2021
Reactie van Master of Sushi

Dank je wel voor de mooie waardering Wendy!

L.
18 september 2021

Sushi viel uit elkaar en smaakte niet zo vers als gehoopt...

Reactie van Master of Sushi

Dank u wel L. voor de feedback. Vervelend dat u dit zo ervaren heeft, zeker aangezien alles pas bereid wordt als de bestelling binnenkomt. Het is altijd vers dat kunnen wij verzekeren. Desondanks heeft u het anders ervaren en daarvoor welgemeende excuses.

Martijn
12 september 2021
Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Martijn voor je mooie waardering. Goed weekend!

de Jonge
10 september 2021

Sushi was weer erg lekker. Wij bestellen altijd een schaal en vragen 50% vegetarisch. Deze keer was er geen scheiding met sla aangebracht en op het vegetarisch deel zaten veel viseitjes en hele kleine visdeeltjes. Dit viel mij erg tegen en ben ik ook niet gewend van Master of Sushi. Bezorging in Baarn was heel erg vlot; binnen een uur na bestellen in spitstijd.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel de Jonge voor de feedback. Heel vervelend dat er niet zorgvuldig om is gegaan met de scheiding vegetarisch/niet vegetarisch. Dat is zeker een punt van aandacht voor degene die deze bestelling gemaakt heeft. Excuses hiervoor.

Rikken
5 september 2021

Gefrituurde snackbox was krokant en heet bij aankomst ondanks onze woonplaats in Amersfoort noord.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Master of Sushi

Fijn om te horen Rikken, dank je wel!

SupermamavanLiam
29 augustus 2021
Reactie van Master of Sushi

Fijn SupermamavanLiam, dank je wel!

Steenman
28 augustus 2021
Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Steenman

Jolanda
28 augustus 2021

Sushi was weer heerlijk en precies op tijd bezorgd!

Reactie van Master of Sushi

Fijn! Altijd goed om te horen Jolanda. Goed weekend!

Jacqueline
28 augustus 2021

Voor het eerst besteld bij hun en kwam nog eerder dan ze aangaven en het was heerlijk.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel voor je mooie, enthousiaste waardering Jacqueline. Goed weekend!

Jitske
28 augustus 2021

Aardig personeel en goed telefonisch bereikbaar. Sushi was ok maar er zat veel te veel mayonaise in de 3 pokebowls. Heel jammer. We moesten eerst het er af schrapen om het een beetje gezond te houden.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Jitske voor je feedback. Altijd goed om een reactie te mogen ontvangen, daar leren wij ook weer van! Wat saus betreft is het moeilijk inschatten voor ons. De een houdt van veel, de ander van weinig. Eigenlijk kun je dat nooit echt goed doen. Daarom nemen wij een gemiddelde. Kennelijk is dat voor jullie nog te veel, excuses hiervoor. Bij een eventueel volgende bestelling mogen jullie vermelden: weinig tot geen saus. Wij lezen altijd de opmerkingen.

SupermamavanLiam
24 augustus 2021
Reactie van Master of Sushi

Dank je wel SupermamavanLiam voor de mooie waardering.

Sissy
22 augustus 2021
Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Sissy voor je mooie waardering!

Wendy
22 augustus 2021

Was weer top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Master of Sushi

Fijn Wendy! Dank je wel, blijft goed om te horen.

Johan Pieters
21 augustus 2021
Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Johan! Goed om te horen. Fijn weekend!

Anoniem
18 augustus 2021
Reactie van Master of Sushi

Dank je wel D. voor de mooie waardering!

Marijke
8 augustus 2021

Precies op tijd bezorgd en heerlijk gegeten. Aanrader 👍🏻

Reactie van Master of Sushi

Fijn om te horen Marijke. Dank je wel!

Nienke
7 augustus 2021
Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Nienke voor de mooie waardering. Goed weekend!

JR
1 augustus 2021

Zoals we gewend zijn, weer heerlijke sushi en perfect op tijd bezorgd!

Reactie van Master of Sushi

Voor ons ook zeer zeker erg fijn om te horen JR.

J van brummelen
29 juli 2021

Was alleen iets te laat maar dat kan gebeuren

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel J. Van Brummelen voor je waardering en je begrip.

Ron Broekman
29 juli 2021

Echt heerlijk gegeten, Thx

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Ron. Echt goed om te horen!

Richard
26 juli 2021

Omdat m'n dochter ook sushi wilde eten, nog maar een keer besteld. En het smaakte weer net zo lekker als de dag ervoor 😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Master of Sushi

Dat zijn nog eens leuke dingen om te horen! Dank hiervoor Richard.

Ondrej
25 juli 2021

Super snel geleverd. We bestellen regelmatig sushi en we hebben nog nooit onze bestelling zo snel gekregen. Sushi was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Ondrej voor deze zeer positieve, enthousiaste bijdrage!

Richard
25 juli 2021

Zoals altijd, heerlijke verse sushi.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Richard!

Janet
25 juli 2021

Lekkere sushi en stipt op tijd bezorgd.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Janet voor de mooie waardering. Fijn om te horen!

Silvana Rodenrijs
21 juli 2021

Was goed en lekker. Door opgespaarde punten leuk bakje met extra sushi erbij gekregen.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Silvana voor je mooie waardering.

Wendy
21 juli 2021

De pokebowls waren heerlijk , zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Master of Sushi

Goed om te horen Wendy, dank je wel.

Martijn
19 juli 2021

Altijd super ! Goed eten en vriendelijke bezorger !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Martijn. Het blijft goed om te horen!

Daniëlle
18 juli 2021

Zelfs na een telefoontje om nog iets extra's erbij te willen doen, doen ze niet moeilijk. Vriendelijk personeel en bezorger.

Reactie van Master of Sushi

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent Daniëlle. Dank je wel!

Wij
17 juli 2021

Zoals altijd de sushi weer fantastisch. Bezorging echt helemaal klokslag op tijd.

Reactie van Master of Sushi

Dat is goed om te horen Wij! Heel goed weekend gewenst.

Wilma
17 juli 2021

Het was weer heerlijk

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Wilma. Altijd fijn om te horen. Goed weekend.

A. Van Daatselaar
15 juli 2021
Reactie van Master of Sushi

Dank je wel A. Van Daatselaar.

Wendy
11 juli 2021

Heerlijk

Reactie van Master of Sushi

Super, dank je wel Wendy!

Ton Kruiswijk
11 juli 2021

Heerlijke sushi. Nu al vaak besteld, kwaliteit en bezorging altijd prima.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Ton, erg fijn om te horen!

Jack Neeter
11 juli 2021

wederom top, weer heerlijk genoten van al het lekkers ook bezorging exact op tijd. in één woord TOP

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Kack voor je mooi, positieve, feedback. Mooi om te horen!

Debby
10 juli 2021

Bijzonder lekker gegeten ! Echt heerlijk !

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Debby! Dat doet ons erg goed km te horen.

Sharona
9 juli 2021

Na 2,5 uur wachten eindelijk de sushi ontvangen hoe die hoorde te zijn, Eerste keer vergeten ze de saus en sesamzaadjes over de sushi en dan kan je denken, is dat nou zn probleem? Ja inderdaad want de saus maakt de sushi anders is die zo droog als het maar kan! Dus gebeld kwam een bezorger een bakje saus brengen, na 25 minuten nog geen bezorger gezien terwijl het 5 min rijden van mijn huis vandaan is maar goed! Maar weer gebeld omdat ondertussen ook mijn sushi koud was en dan al helemaal niet meer te eten is, het gene wat niet goed was zou opnieuw bezorgd worden, uur later eindelijk het goede gekregen!

Reactie van Master of Sushi

Allereerst hartelijk dank voor de tijd (en moeite) voor het schrijven van een zeer uitgebreide feedback. Ten tweede oprechte excuses! Dit klinkt echt niet fijn. Ik zie dat u 2 crispy's had. Daar hoort inderdaad saus bij. Heel, heel vervelend dat dit zo vervelend en negatief verlopen is voor u. Gelukkig dan wel weer met een (verlaat) tevreden einde.

Femke
5 juli 2021

De sushi werd bijna 25 minuten te laat bezorgd. Ik heb een keer of 10 geprobeerd telefonisch contact te leggen, maar na 15 seconden werd telkens de verbinding verbroken. Dit was onze eerste ervaring met Master of Sushi, maar dus geen beste. Kwaliteit van de sushi was matig: veel ongelijke (te grote) stukken. Oogde ook rommelig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel voor de tijd om feedback te schrijven Femke. Daar doen we altijd iets mee! Vervelend dat de bestelling niet op de gewenste tijd bezorgd is. Gisteravond was er extreem weer waardoor onze bezorgers het zwaar te verduren hadden. Het was op sommige plaatsen onverantwoord te rijden. Dit heeft de nodige vertraging opgeleverd. Vervelend voor u als klant maar veiligheid staat voorop! De opmaak van de Sushi besteden wij altijd veel aandacht aan. Waarom uw opmaak er rommelig uitzag of zo over kwam bij u kan ik helaas niet verklaren. Wij kiezen ervoor geen plastic gras te gebruiken maar sommige klanten houden daarvan. Helaas niet bij ons. Toch fijn dat u de tijd genomen hebt uw ervaring te delen. Hartelijk dank, wij nemen het mee.

Fanou
2 juli 2021

Was erg lekker! Ook was de bezorging top. Wij kopen zeker nog een keer hier.

Reactie van Master of Sushi

Wat goed om te horen Fanou! Dank je wel voor je mooie woorden.

Karin
1 juli 2021
Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Karin voor de mooie waardering.

PasNik
30 juni 2021
Reactie van Master of Sushi

Dank je wel PasNik. Goed om te horen.

L.Beuken
27 juni 2021

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel L. Beuken voor de mooie waardering.

Charlotte
25 juni 2021

Het was er snel en het was lekker! Deze keer zelf een menuutje samengesteld met losse dingen en alles was compleet en helemaal in orde. Top!

Reactie van Master of Sushi

Goed om te horen Charlotte. Dank je wel voor je mooie feedback.

Sandra
24 juni 2021

Heerlijke sushi bestel bij niemand anders dan hier !

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Sandra. Dat doet ons deugd te horen!

JRR
23 juni 2021

zoals altijd weer supersnel en heerlijk!

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel JRR, voor je mooie waardering en enthousiasme. Goed om te horen.

Dave
20 juni 2021
Reactie van Master of Sushi

Dank je wel voor de tijd genomen voor deze waardering Dave. Ik begrijp uit de 2 sterren een zekere onvrede. Helaas kunnen wij daar inhoudelijk niet op in gaan aangezien er geen onderbouwing is. Fijne zondag verder!

Amber Rupe
20 juni 2021

Heerlijke Sushi gegeten bij Master of Sushi

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Amber voor je enthousiasme. Fijn dat het zo goed gesmaakt heeft!

anoniem
19 juni 2021
Reactie van Master of Sushi

Dank je wel anoniem, mooie waardering. Fijn dat het goed bevallen is.

Croon
12 juni 2021

Lekker gegeten ,super en was prima op tijd zoals afgesproken. Gaan zeker weer bestellen, Jan Croon.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Jan Croon voor de fijne waardering. Goed om te horen!

D. Kleijnen
12 juni 2021

De bezorger kwam bijna 30 minuten te laat en er ontbrak 1 gerecht.

Reactie van Master of Sushi

Dank u wel D. Kleijnen voor de feedback. Fijn dat het eten gesmaakt heeft! Vervelend dat het later was dan u aangegeven had als wenstijd. Wij proberen daar altijd zoveel mogelijk rekening mee te houden. Als er iets ontbreekt is het noodzaak dat u direct belt. Dan wordt het z.s.m. nageleverd. Goed weekend!

John
11 juni 2021
Reactie van Master of Sushi

Dank je wel John!

Sweet
9 juni 2021

Perfect.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Sweet!

ankyss
8 juni 2021

Altijd lekker, helaas zijn altijd die bakjes onder de saus alsof er door het bos gecrost is om te bezorgen.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Ankyss! De sausbakjes zijn altijd een dingetje. Ze blijven niet echt op hun plek. Zodra je de tas oppakt bewegen ze al. Gelukkig lekken ze niet!

Debby
5 juni 2021

Het eten was echt overheerlijk en vers. Een tip voor de toekomst, die plastic bakjes die kunnen echt niet meer. Fantastisch als jullie aan meer milieu-vriendelijke verpakkingen kunnen werken. Maar het eten was super !

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Debby voor je mooie waardering. Wat betreft verpakkingen, daar zijn we al mee gestart voor COVID-19. Dit gooide roet in het eten. Nu is het een schaarste wat betreft aanlevering en is het proces vertraagt. Maar wij zijn er zeker mee bezig.

Meyer
30 mei 2021

Kwaliteit en vezorgingvuitstekend. Tip vwb sashimi: hoeveelheid is uitstekend maar wat ons betreft mogen het minder dikke (half zo dik) plakken zijn... liever 6 plakjes dan 3 dikke

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Meyer voor de mooi onderbouwde feedback. Voor een eventuele volgende bestelling kunt u in het opmerkingenveld aangeven dat u de sashimi anders gesneden wilt hebben.

Marcel
29 mei 2021

Het was weer top toppers! Gelijk even een post op Instagram gezet👍🏼👍🏼 Tot de volgende keer

Reactie van Master of Sushi

Top! Dank je wel Marcel. Het blijft goed om te horen.

Marleen
29 mei 2021

Was weer een feestje: heerlijk!

Reactie van Master of Sushi

Wat goed om te horen Marleen! Wij houden wel van een feestje ;-). Goed weekend!

Rolf
28 mei 2021

Heerlijk en netjes op tijd

Reactie van Master of Sushi

Goed om te horen Rolf. Dank je wel!

Floris
28 mei 2021
Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Floris!

Katinka
28 mei 2021

Heerlijke sushi. Netjes optijd bezorgd en mooie hoeveelheden! Ga hier zeker weer bestellen!!!!

Reactie van Master of Sushi

Dank je voor je mooie en enthousiaste waardering Katinka.

Eric
28 mei 2021

Heerlijke sushi en heel snel geleverd!

Reactie van Master of Sushi

Fijn! Goed om te horen Eric.

Jack neeter
27 mei 2021

Was weer uitstekend

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Jack. Ook altijd weer goed om te horen!

Jordan
26 mei 2021
Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Jordan voor je waardering.

Martijn
22 mei 2021

Heerlijk weer!!! Beste sushi uit de regio !

Reactie van Master of Sushi

Top! Dank je wel Martijn, daar doen we het voor.

Daniëlle
22 mei 2021

Het was weer super lekker 😋

Reactie van Master of Sushi

Dank je Danielle, altijd goed om te horen! Goed weekend.

Richard
21 mei 2021

Bezorging wat later dan gepland maar de sushi was, zoals altijd, weer heerlijk.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Richard! Goed weekend.

Sabina
19 mei 2021

Goed op tijd en smaakte weer heerlijk. Zo ben ik het gewend!

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Sabina voor je enthousiasme. Goed om te horen.

Joke
16 mei 2021

Verrukkelijke zalm en tonijn sushi. Bezorging keurig op tijd. Miste 1x wasabi.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Joke, fijn om te horen dat het gesmaakt heeft. Excuses voor het ontbreken van de wasabi.

Vd heuvel
16 mei 2021

Te laat en eten was lauw

Reactie van Master of Sushi

Dank u wel vd Heuvel voor de tijd die u genomen heeft een recensie te plaatsen. Vervelend dat u deze ervaring heeft gehad. Wij doen altijd ons uiterste best alles tijdig te bezorgen. In uw geval is alles direct na maken de deur uit gegaan en zou netjes op temperatuur moeten zijn geweest. Jammer dat u dit anders ervaren heeft. Goed weekend.

Evelien
15 mei 2021

Lekkerste sushi van Soest en omstreken!

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Evelien voor dit zeer mooie compliment!

Nathalie
14 mei 2021

Zoals altijd weer super 👌🏼

Reactie van Master of Sushi

Fijn Nathalie. Dank je wel, blijft goed om te horen.

Philip
13 mei 2021

Keurig op tijd, Mooi opgemaakt en erg lekker

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Philip voor de mooie woorden. Goed om te horen.

Wij
13 mei 2021

Weer top! Lekker vers en mooie stukken vis. Smaak weer top! Bezorging ook helemaal naar wens.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Wij. Erg goed en fijn om te horen!

Denise
9 mei 2021

Wij hebben om 17:34 een bestelling geplaatst, toen kregen we per bevestiging dat de bestelling om 18:50 geleverd zou worden. Dit was al een behoorlijk lange tijd maar al het begrip ivm drukte. Nu was de bestelling om 19:00 nog steeds niet geleverd, hebben wij meerdere keren geprobeerd te bellen om te vragen hoe het zat maar dan kregen we een automatisch bericht dat medewerkers in gesprek waren en daarna werd de verbinding verbroken. Na nog een half uur in onwetendheid te hebben gezeten kwam de bestelling aan om 19:20 uur. Het eten zelf was heel erg lekker maar de bezorgtijd en de bereikbaarheid waren echt heel slecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Master of Sushi

Vervelend om te horen Denise. Het is allerminst onze bedoeling om klanten zolang te laten wachten . Wij doen altijd ons uiterste best overal tijdig te bezorgen. Excuses voor dit ongemak!

Diana mulder
9 mei 2021

Zoals altijd heerlijk. Alles supervers. Voor de verandering een bowl genomen, supee lekker! Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Master of Sushi

Fijn om te horen Diana! Dank je wel.

Miranda Lafeber
9 mei 2021

Was weer heerlijk

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Miranda. Altijd weer goed om te horen!

Janny kuijvenhoven
8 mei 2021

Kwaliteit van de Sushi,s prima. Alleen de snacks vielen tegen. Calamaris taai en loempia,s te vervafgekoeld en dus niet echt knapperig. Komt waarschijnlijk door te lange levertijd.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Janny voor je feedback. Erg jammer te horen dat de snacks tegengevallen zijn. Wij maken alles pas klaar vlak voor vertrek, juist om dit soort zaken te voorkomen. Daarom des te vervelender. En welgemeende excuses hiervoor.

G. Bouma
7 mei 2021

De meiden hebben wee genoten en gesmuld.

Reactie van Master of Sushi

Wat leuk om te horen G. Bouma. Dank u wel.

Floris
6 mei 2021

Lekker en precies op tijd

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Floris. Goed om te horen.

ria
3 mei 2021
Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Ria voor de mooie waardering.

Corry Rijk
2 mei 2021

Heerlijk vers aangeleverd. Sashimi van zalm was voortreffelijk, maar ook de (gemengde) sushi was goed. Als extraatje (op gespaarde “punten”) een sushi for one, super !

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Corry voor de uitgebreide, positieve feedback. Fijn dat je daar de tijd voor genomen hebt.

MG
30 april 2021

Sushi was weer fantastisch! We hebben ervan genoten. Precies op tijd bezorgd. Top!

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel MG. Goed om te horen. Goed weekend.

Marcel
29 april 2021

Was weer top!! Heerlijk zitten smikkelen 😋

Reactie van Master of Sushi

Goed om te horen Marcel. Voor nu en nog eens!

Irene
28 april 2021

Super service, sushi for 1 zwanger proof gemaakt voor mij. Blij dat ik toch nog lekker kan genieten van sushi deze maanden.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel voor je mooie feedback Irene!

Marjolein
28 april 2021

Zo snel heb ik nog nooit iets ontvangen via bezorging. In ongeveer 20 min. tijd had ik jullie heerlijke Sushi en Gyoza op mijn bord.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Master of Sushi

Fijn om te horen Marjolein. Dank je wel.

Emily
27 april 2021

Top sushi, snel bezorgd en buitengewoon vriendelijk personeel.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Emily. Erg goed om te horen!

Richard
27 april 2021

Sushi smaakte weer erg goed. Lekker vers en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Master of Sushi

Ook weer goed om te horen Richard! Blijft altijd fijn voor ons te horen.

Tim
27 april 2021

Wederom hele goede kwaliteit sushi, goed verzorgd en vers! Erg lekker. Alleen jammer van wederom te late bezorging, niet de eerste keer dat het te laat bezorgd wordt. Ruim 25 minuten te laat waardoor andere bezorgde eten al koud was voor we gezamenlijk konden beginnen. Begrijp volledig dat het druk kan zijn maar breng dan je klant op de hoogte. En als je dan om 19:35 een e-mail krijgt dat je bestelling onderweg is klopt er toch iets niet. Erg lekkere sushi maar qua bezorging nog even de puntjes op de “i” zetten...zie de andere recensies over te laat bezorgen.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Tim voor de tijd en moeite van je feedback. Fijn dat het eten goed bevallen is. Excuses van de late bezorging. Het is helaas niet altijd een kwestie die bij ons ligt. De bezorgers onderweg zijn ook afhankelijk van externe factoren. Niet dat dit nu het geval is, dat is niet te achterhalen. Wij begrijpen dat het vaak zo simpel lijkt, dan bel je toch? Naar 50 klanten? Wie moet dat gaan doen? Wederom zoals wij altijd aangeven, wij doen echt ons uiterste best alles op tijd te bezorgen. Als het bij ons ligt en er is tijd voor ons om te bellen dan doen wij dit ook. Blijft dat wij echt begrijpen dat het frustrerend is, niet alleen voor jullie, ook zeer zeker voor ons!

Fam. Jansen
27 april 2021

Prima kwaliteit, We hebben ervan genoten! Fijn jullie in Soest te hebben 😀

Reactie van Master of Sushi

Dank jullie wel fam. Jansen, erg goed om te horen!

Eric
27 april 2021

Heerlijk eten, prachtig opgemaakte schaal, kwaliteit voortreffelijk en levering sneller dan aangegeven. Dit was een succes en gaan we vaker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Master of Sushi

Wat een superfijne, enthousiaste feedback. Dank je wel Eric.

Iris
26 april 2021

Lekkere sushi! Prima bezorgtijd in het weekend. De rijst vond ik iets teveel in verhouding tot de vis. Ik zou het wel aanraden.

Reactie van Master of Sushi

Goed om te horen dat het bevallen is Iris. Dank voor je feedback.

Evelien van den Hengel
26 april 2021
Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Evelien.

Sanne
20 april 2021

Heerlijk en vers zoals altijd

Reactie van Master of Sushi

Goed om te horen Sanne, dank je wel!

Sabina
19 april 2021

Om half 5 besteld voor bezorging om 7 uur. Was er pas om 19.20 en de warme dingen waren lauw. Erg jammer en niet gewend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel voor je feedback Sabina. Heel vervelend dat het zo tegen heeft gezeten met je bestelling. Wij doen altijd ons uiterste best alles tijdig te bezorgen, heel begrijpelijk dat het tegenvalt als het later komt dan je verwacht had! Waarom de warme producten lauw waren kan ik niet verklaren aangezien wij alles wat warm is, pas klaarmaken net voor het de deur uitgaat. Daar ben jij niet mee geholpen maar voor ons een punt van aandacht. Nogmaals dank je wel en excuses!

Monique
19 april 2021

Heerlijke sushi op de afgesproken tijd gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Monique. Goed om te horen!

Lisanne
19 april 2021

Was weer erg lekker! Bedankt!

Reactie van Master of Sushi

Jij bedankt voor je waardering Lisanne!

Martijn Brouwer
18 april 2021

Heerlijk zoals altijd!

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Martijn! Altijd goed om te horen.

Daniëlle
17 april 2021

Super lekker 😋 gesmaakt

Reactie van Master of Sushi

Fijn! Dank je wel Danielle!

eric
17 april 2021

De japanse mayo was geen japanse mayo (of althans zeer matige), De springrols waren erg taai en saai van smaak.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel voor je feedback Erik. Waarom de Japanse mayonaise niet als zodanig over is gekomen kunnen wij niet verklaren aangezien deze 100% Japanse mayonaise betreft. De opmerking over de spring rolls kunnen wij niet plaatsen daar bij het nakijken van de bestelling er geen springrolls besteld zijn..?

Johanneke
16 april 2021

Sushi was weer top! Bezorging was alleen laat, een half uur later dan gevraagd (2 uur na bestelling).

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel voor je feedback Johanneke. Goed om te horen dat het gesmaakt heeft. Heel vervelend dat de bestelling 30 minuten later dan gewenst was, bezorgd is. Wij doen altijd ons uiterste best, zowel in de keuken als de bezorging, om de wenstijd aan te houden. Wij starten pas met het maken van de bestelling als hij bijna de deur uitgaat en er een bezorger is. Ongeacht hoe laat de bestelling binnenkomt. Helaas is de wenstijd van bezorging door allerhande (soms externe) factoren niet altijd haalbaar. Dat is voor ons als team heel vervelend maar ook voor u. Excuses hiervoor.

Marijke
15 april 2021

Prima op tijd en was heerlijk.

Reactie van Master of Sushi

Dank voor de mooie waardering Marijke.

Ilse
15 april 2021

Het smaakte weer heerlijk! Netjes op afgesproken tijd bezorgd.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel voor je enthousiasme Ilse.

Mimi
15 april 2021

Heerlijk en mooi op tijd!

Reactie van Master of Sushi

Ah, mooi zo Mimi. Dat is nog eens fijn om te horen. Dank je wel!

Sacha
15 april 2021

Keurig op tijd en weer heerlijk gegeten!

Reactie van Master of Sushi

Super om te horen Sacha! Dank je wel.

Leonie
14 april 2021

Zoals altijd...top!

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Leonie. Het blijft voor ons altijd goed om te horen.

Stemmann
13 april 2021

Heerlijke sushi met een goede service, wat wil je nog meer 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Stemmann, waar zouden wij zijn zonder al onze trouwe, positieve klanten.

Esmee
11 april 2021

Heerlijk! Veel keuze/ruim aanbod voor vegetariërs. Bezorger was iets later dan aangegeven, daarom geen 5 sterren maar 4.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel voor je feedback Esmee en excuses voor de latere bezorging. Wel goed om te horen dat je ons menu waardeert.

Maroesja
11 april 2021

Beste sushi van Soest!!!!

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Maroesja voor je mooie, enthousiaste waardering.

Shanice
9 april 2021

Al 2x besteld, maar 2x veel te laat geleverd. En dan spreek ik over minimaal 30 minuten te laat. De levering is jammer ten op zich te van de kwaliteit.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Shanice voor de tijd en moeite om een feedback te schrijven ondanks dat je nu 2x een negatieve bezorgervaring hebt gehad. Excuses daarvoor. Wij doen altijd ons uiterste best iedereen op tijd te leveren. Zelfs als alles in de keuken dan meezit hebben de bezorgers vervolgens nog van alles dat kan tegenzitten in het verkeer. Maar voor jou heel vervelend, dat begrijp ik.

Mirjam
5 april 2021

Weer heerlijk genoten!! Super vers en mooie kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Mirjam voor de mooie waardering. Hele fijne Paasdagen.

J.Neeter
5 april 2021

wederom erg lekker en op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Master of Sushi

Goed om te horen J. Netter. Dank je wel. Fijne Paasdagen.

Simone
4 april 2021
Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Simone voor de mooie waardering.

Anoniem
3 april 2021
Reactie van Master of Sushi

Dank je wel VL voor de mooie waardering.

Jolanda
31 maart 2021

Altijd lekker

Reactie van Master of Sushi

Fijn om te horen Jolanda. Dank je wel!

Floor
31 maart 2021
Reactie van Master of Sushi

Top! Dank je wel Floor.

Rolanda
29 maart 2021

Bezorging: Mooi op tijd, goed afstand gehouden, vriendelijk. Kwaliteit: Heerlijke sushi ruim voldoende voor 2 personen. Verse producten, warme hapjes waren goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Master of Sushi

Dank je Rolanda voor deze mooie, uitgebreide feedback. Fijn dat je daar de tijd voor genomen hebt.

Heuvel
29 maart 2021

Keurig op tijd gebracht, sushi was werkelijk top!

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel T. voor de mooie waardering. Fijn om te horen!

Kruiswijk
28 maart 2021

Was erg lekker, zo doorgaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Kruiswijk, echt goed om te horen.

John
28 maart 2021
Reactie van Master of Sushi

Mooi! Dank je wel John.

Martin
22 maart 2021

Sushi box gehad en het was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Master of Sushi

Heel fijn om te horen Martin. Dank je wel.

Diana mulder
21 maart 2021

Zoals altijd heerlijk en kakelverse zalm en tonijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Diana, altijd fijn zoveel enthousiasme!

Joop
21 maart 2021
Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Joop!

Evelien
21 maart 2021

Altijd top! Wel jammer dat we de beloofde korting niet hebben gekregen. Deze was ons toegezegd omdat de vorige bestelling niet was gekomen. We zullen er niet minder om bestellen want het eten is altijd heerlijk. Maar wilde het toch even gezegd hebben.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel voor je mooie waardering en feedback Evelien. Wat betreft de korting, wil je s.v.p. een e-mail sturen naar info@masterofsushi.nl. Je hebt namelijk een code nodig voor de korting. Dank je wel alvast.

Monique
20 maart 2021

Duurde iets langer dan anders. Maar het was weer het wachten waard! Goede service, kwamen zelfs nog een keer om nori te brengen.

Reactie van Master of Sushi

Je hebt soms van die dagen dat niet alles meezit. Gisteren was zo'n dag :-) Dank dat je dat zo sportief opvat Monique. Dat waarderen wij heel erg!

Michel
19 maart 2021

Was allemaal zeer goed lekker en snel geleverd top

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Michel. Goed en fijn om te horen.

Walter
17 maart 2021

Echt super lekker! Was onze eerste keer, en zeker niet de laatste.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Walter voor de mooie, enthousiaste waardering. Doet ons erg goed om te horen.

De Jong
17 maart 2021
Reactie van Master of Sushi

Dank je wel De Jong voor de waardering.

Avi
14 maart 2021

Voor het eerst n snackbox besteld. Die was heel goed te doen! Vooral de kippenvleugeltjes waren heerlijk! De bowls goed gevuld en de sushi weer super vers. Bezorging was 20 min te laat, maar dat ben je na de eerste hap snel vergeten. Ik en zoonlief zijn en blijven grote fan van de Masters en mijn gasten die er waren nu ook :)

Reactie van Master of Sushi

Wat een vreselijk mooie, fijne, waardevolle waardering Avi. Dank jullie wel!

Rogi Sleppa
13 maart 2021

Heel erg lekker en vriendelijke bezorging

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Rogi, erg goed om te horen en ook zeker leuk voor de bezorger om waardering te krijgen.

Gerben Schouten
12 maart 2021

Heerlijk gegeten. Verse vis, mooie kwaliteit sushi. Eigenlijk wat ik altijd van jullie gewend ben. Keep up the good work

Reactie van Master of Sushi

Hartstikke fijn en goed om te horen Gerben. Dank je wel!

Charlotte
12 maart 2021

Miso soep is zonder al teveel lekken aangekomen, fijn! De gyoza was zalig en ik vind het leuk dat ik de pokébowl gedeeltelijk zelf kan samenstellen.

Reactie van Master of Sushi

Fijn dat je zo'n opbouwende feedback gegeven hebt. Erg fijn om te horen. Dank je wel Charlotte.

monique
11 maart 2021

heerlijk

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Monique. Dat doet ons goed!

Wendy
10 maart 2021

Was weer top , zelfs in amersfoort gratis bezorgd !

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Wendy. Mooie waardering!

Fam. de Haan
8 maart 2021

De bestelling was er mooi op tijd en het eten was weer hartstikke lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Master of Sushi

Wat fijn om te horen familie de Haan! Dank jullie wel voor het enthousiasme.

Hoosje
7 maart 2021

Heerlijke sushi..!!

Reactie van Master of Sushi

Fijn zo'n enthousiaste waardering Hoosje, daar houden wij van. Dank je!

Ben
7 maart 2021

Top service super snel bezorgd en goeie sushi

Reactie van Master of Sushi

Goed om te horen Ben. Dank je wel.

Maroussia
7 maart 2021
Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Maroussia!

Merel
6 maart 2021

Gewoon Top

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel voor je mooie waardering Merel.

Immy
3 maart 2021

Altijd top kwaliteit en top levering ...

Reactie van Master of Sushi

Heel fijn om te horen Immy. Dank je wel!

Wim
2 maart 2021

Erg lekker, en super snel bezorgd.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Wim voor je mooie waardering.

Inara
28 februari 2021

Lekker genoten ,heerlijk warm geleverd .raad ik iedereen aan 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Master of Sushi

Wat doet het ons goed om zo'n mooie, warme en enthousiaste feedback te krijgen. Dank je wel Inara.

Kruiswijk
27 februari 2021

Heel lekker eneen goede smaak

Reactie van Master of Sushi

Goed om te horen Kruiswijk. Dank je voor je mooie waardering.

Jb Soest
27 februari 2021

Heel goed!

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel JB voor de mooie waardering!

PasNik
25 februari 2021

We hebben zoals altijd weer genoten van jullie heerlijke verse sushi! Bedankt voor de fijne bezorging toppers!

Reactie van Master of Sushi

Mooi om te horen PasNik. Fijn dat we dit hebben kunnen doen en hopelijk was de verrassing geslaagd.

Meyer
25 februari 2021

Heerlijk verse sushi en levering goed en op tijd! Prima service!

Reactie van Master of Sushi

Fijn om te horen Meyer. Dank je wel!

Joyce
22 februari 2021

Verschillende 'afhaal Sushi' geprobeerd hier in de omgeving, maar we komen toch elke keer hier weer terug. Goede prijs/kwaliteit verhouding en tot nu toe altijd lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Master of Sushi

Heel erg fijn om te horen Joyce, zeer dankbaar hiervoor. Dank je wel!

Lissa
21 februari 2021

Het eten was echt te weinig voor de prijs die we betaalde. Het was wel echt lekker, maar we hadden hierna helaas echt nog trek. Hopelijk is hier een oplossing voor, anders was dit de laatste keer.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Lissa voor je waardering en feedback. Eigenlijk horen wij nooit dat de Master bowls niet voldoende zijn. Het kan natuurlijk zijn dat jullie grote eters zijn. Een oplossing die daarvoor zou zijn is bijvoorbeeld een Master bowl als voorgerecht te nemen, of juist iets anders erbij bestellen en dan de Master bowl als hoofdgerecht.

Brouwer
21 februari 2021

Snelle levering en lekkere sushi! We hebben prima gegeten en was meer dan voldoende.

Reactie van Master of Sushi

Hartstikke fijn om te horen Brouwer! Dank je wel en goed weekend.

Johanneke
21 februari 2021

Het blijft de meest verse sushi van Soest en superlekker. Wat me wel opvalt is dat hoe later op de avond de vulling afneemt, weinig avocado, soms zelfs geen komkommer in de handroll. Jammer!

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Johanneke voor je feedback en waardering. Wat betreft later op de avond en vulling, dit zou niet zo moeten zijn. Wij hebben altijd ruim producten en de keer dat we zien dat het mindert sluiten wij de site of het betreffende product. Heel vervelend dus dat u die ervaring heeft. Wilt u volgende keer bij opmerking op de bon schrijven: voldoende vulling handroll. Hartelijk dank. Fijn weekend nog!

Sushigek
20 februari 2021

Echt lekker en zeker niet duur.

Reactie van Master of Sushi

Toffe nickname...Sushigek...dank je wel voor je waardering! Goed weekend.

Marcel
19 februari 2021

Wat een goede kwaliteit en bezorging op de minuut! De eerste x dat we bij Master of Sushi hebben besteld (en zeker niet de laatste keer) en overtrof onze verwachtingen!!

Reactie van Master of Sushi

Wat super om te horen Marcel. Dat geeft ons als team zeker een positieve boost.

Nathalie Nauta
17 februari 2021

Heerlijke sushi, elke keer weer! We komen vanuit leusden speciaal naar Soest rijden voor deze super lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Nathalie voor dit mooie, waardevolle compliment.

E.Wiersma
16 februari 2021

Heel vers, lekker en de crispy is zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Master of Sushi

Goed om te horen E. Wiersma. Dank je wel.

Mirjam
13 februari 2021

We hebben er weer van genoten!! Dank jullie wel.

Reactie van Master of Sushi

Altijd erg fijn om van een vaste klant te horen. Dank je wel Mirjam en goed weekend!

Liduine
10 februari 2021
Reactie van Master of Sushi

Heel mooi Liduine en zeer gewaardeerd door ons. Dank je wel.

M.h. beijen
7 februari 2021

Heerlijke sushi Lekker gegeten. Bestelling niet lang op hoeven wachten. Perfect

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Mirjam. Super om te horen!

Wij
6 februari 2021

Normaal gesproken is de sushi nog lauw warm wat heerlijk is. Nu was het steenkoud. Wellicht al ruim van tevoren gemaakt? Verder rolletjes wat rommelig gemaakt. Ben ik ook niet gewent. Smaakte prima alleen ik heb wel eens beter gekregen. Snelle bezorging en aardige bezorger.

Reactie van Master of Sushi

Dank u wel voor de feedback Wij. Heel vervelend om te horen dat u een dergelijke ervaring heeft gehad. Ik kan u verzekeren dat wij niets van tevoren rollen. Waarom het zo koud was qua temperatuur heb ik geen verklaring voor. In ieder geval oprechte excuses hiervoor.

Manon
6 februari 2021

Ik word zo blij van de mega stukken sashimi hier!

Reactie van Master of Sushi

En wij op onze beurt worden blij van zulke enthousiaste feedback. Dank je wel Manon.

Hanneke
5 februari 2021

We hebben genoten! De sushi was vers en zelfs de sla die de diverse sushi van elkaar scheidde was heerlijk om te eten.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Hanneke. En bijzonder dat je de sla opmerkt, het is lollo bionda. Leuk om te horen.

Jeanette
3 februari 2021

Weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Master of Sushi

Altijd goed om te horen Jeanette. Dank je wel.

Flo
1 februari 2021

Heerlijke sushi. Goede dikke stukken zalm en tonijn. Alle sushi is rijk belegd. Snel bezorgd!

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Flo voor deze mooi, enthousiaste waardering. Dat doet ons erg goed.

Wilma
31 januari 2021
Reactie van Master of Sushi

Mooi! Dank je wel Wilma voor deze mooie waardering.

M. Beijen
31 januari 2021

Bestelling was ruim optijd. Heerlijk gegeten. Graag tot een volgende keer

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Mirjam. Erg goed om te horen. We kijken uit naar de volgende keer!

Berber
30 januari 2021

Was heerlijk en op de minuut bezorgd. En zeker niet duur.

Reactie van Master of Sushi

Dat is nog eens goed om te horen Berber, met name voor de bezorgers. Dank je wel!

Andrea
28 januari 2021

Eerste bestelling gedaan en super! Speciale versiering van de bezorgtas ivm verjaardag dochter en felicitatie door bezorger. Top en erg lekker!

Reactie van Master of Sushi

Leuke reactie Andrea, dank je wel! Goed om te horen.

Hoosje
28 januari 2021

Heerlijke Sushi...!!! Zeker een aanrader

Reactie van Master of Sushi

Dank je Hoosje voor je enthousiasme. Heel fijn om te horen!

rian
25 januari 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Rian, goed om te horen.

m .wildenburg
25 januari 2021
Reactie van Master of Sushi

Dank je wel M. voor je blijk van waardering. Erg waardevol voor ons.

Richard
24 januari 2021

De smaak was weer erg goed en de bezorging 5 min te vroeg. Dus konden we eerder beginnen :)

Reactie van Master of Sushi

Altijd goed om te horen Richard. Dank je wel weer!

Milou
22 januari 2021

Sneller dan verwacht, vriendelijke bezorger.

Reactie van Master of Sushi

Dank je Milou, ook leuk dat je aan de bezorger denkt. Voor hun ook fijn om te horen.

Ronald
21 januari 2021

Heerlijke verse sushi en tijdige levering, top!

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Ronald. Echt fijn om te horen!

M. Schepers
20 januari 2021

Prima voor elkaar.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel M. Schepers. Goed om te horen!

Hassan
18 januari 2021
Reactie van Master of Sushi

Dank je wel voor deze mooie waardering Hassan.

Bijl
18 januari 2021

Goed van smaak. Nog lekker warm waar nodig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Master of Sushi

Super Bijl! Wij doen altijd ons uiterste best de tijd tussen bereiden en bezorgen zo kort mogelijk te houden, met name met warme producten. Dus goed om te horen!

Johanneke
18 januari 2021

Heerlijk!! Warme gerechtjes waren ook nog echt warm en knapperig. Goede sushirijst, rijkelijk gevuld, dus geen karig gedoe. Goeie smaken. Gewoon top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Master of Sushi

Fijn Johanneke, goed om te horen. Wij houden van rijkelijk gevuld en zijn blij dat jij dit ook kunt waarderen.

Lisa
17 januari 2021

Altijd super en op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Master of Sushi

Dank je Lisa. Altijd erg fijn om te horen.

Lisanne
17 januari 2021

Heerlijk gegeten en sneller bezorgd dan volgens de mail gepland was. Top! (wij hadden aangegeven z.s.m. bezorgen).

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Lisanne. De e-mail die je ontvangt m.b.t. bezorging is een standaard tijd, daar kunnen wij helaas niets aan veranderen. Gelukkig dat het in jouw geval positief uitgepakt heeft. Goed weekend!

Mvr Mcconico
16 januari 2021

Super vriendelijke (en aantrekkelijke) bezorger en precies op tijd. Goede kwaliteit sushi, echt een aanrader!

Reactie van Master of Sushi

Dat is nog eens leuk om te horen mvr Mcconico. Dank u wel!

Mannie
16 januari 2021

Heel erg lekker, en nog snel bezorgd ook!

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Mannie. Erg goed om te horen. Goed weekend!

Jo
16 januari 2021

Heerlijke sushi..vooral de Kara Age.lekker vers en snelle bezorging.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel Jo, dat is goed om te horen!

Maaike
14 januari 2021

Bestelling was keurig op tijd en oeh, die Dragon roll. Lekker!

Reactie van Master of Sushi

Dat is goed om te horen! Dank je voor je enthousiasme Maaike!

PasNik
14 januari 2021

We zijn weer super tevreden over jullie service, ik denk dat er een misverstand was. Heel erg bedankt voor vandaag. We hebben zoals altijd weer erg genoten van de lekkerste sushi en de bezorging was ook weer top zoals altijd.

Reactie van Master of Sushi

Heel erg bedankt PasNik, dat doet ons erg goed om te horen.

Suyata
14 januari 2021

Zoals gewoonlijk weer geweldig

Reactie van Master of Sushi

Fijn om te horen Suyata! Dank je wel.

Roos
13 januari 2021

Verkeerde bestelling maar erg lekkere sushi!!!!!! En vriendelijk en goed afgehandeld

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel voor je waardering Roos ondanks dat er iets verkeerd was gelopen. Nogmaals excuses.

Jeffrey Van Tricht
10 januari 2021

Perfect zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Master of Sushi

Ook altijd goed om te horen Jeffrey, dank je wel.

B de Kok
9 januari 2021

Heerlijk zoals altijd! Bezorging kwam sneller dan verwacht. Top!

Reactie van Master of Sushi

Dat is mooi om te horen B. de Kok. Dank je wel!

Mo
9 januari 2021

Helaas dit keer iets slecht gerold, vielen open en ik miste de mayonaise die ze zo romig maakt.

Reactie van Master of Sushi

Dank je wel voor je waardering Mo ondanks het feit dat de bestelling toch niet geheel naar je tevredenheid was. Excuses daarvoor. Het is spijtig te horen dat je rollen niet strak waren en je de Qp mayonaise niet herkende. Het is een punt van aandacht want wij staan wel voor kwaliteit.

Mirjam
8 januari 2021

Weer heerlijk van genoten! Super vers en mooie grote stukken vis.

Reactie van Master of Sushi

Goed om te horen Mirjam. Dank je wel!

Ronald
7 januari 2021

Top producten, heerlijk verse sushi en vriendelijk personeel

  • </